SNIŽENJE GOTOVIH SELJAČKIH PODOVA

parket-hrast1

 

Od nedavno u ponudi imamo i nove vrste seljačkih podova i parketa. Dolaze kao gotovi drveni podovi, spremni za postavu, bez ikakvog tretiranja prije upotrebe. Tradicionalno, radi se o varijantama na temu čuvenog hrasta. Parket je vrhunske kvalitete i besprijekornog dizajna.

 

Promotivno smo 25 % snizili 6 varijanti ovog seoskog poda, te smo odabrali 3 varijante u klasi s čvorovima, i 3 varijante u klasi natur-odnosno seljački pod ali bez čvora.

 

Seoski podovi u klasi s čvorom su uljeni, četkani, te dodatno ručno obrađeni tzv.”handscraped”. U Vaš će dom nedvojbeno unijeti dašak prošlosti i starine. Dimenzije podnica su 1220x158x10 mm i parket se isporučuje samo u jednoj dimenziji.

 

Preostale tri snižene varijante su lakirani seljački podovi u dimenziji 1860x150x10 mm, obrada brušeno i UV lakirano. Ovaj parket se izvrsno uklapa u moderne interijere.

 

V fugu sa 4 strane imaju sve navedene varijante pa tako podnice i njihova zavidna dimenzija još više dolaze do izražaja.

 

Ovi seljački podovi, ali i široka lepeza drugih parketa izloženi su na većoj površini u našem izložbenom salonu, a prodajno osoblje će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja.