Rubio Monocoat

Rubio monocoat ulje je prvo među ekološkim proizvodima. Tri godine prije stupanja na snagu prvih smjernica za hlapljive organske spojeve (VOC) odlučili smo podići razinu svoje kvalitete te imati proizvod s 0% VOC (hlapljivih organskih spojeva). Navedeni standardi koje smo sami odredili bili su stroži od onih propisanih zakonom. Time pokazujemo koliko nam je važno zdravlje ljudi u industriji i krajnjih korisnika nauljenih površina.

 
Od 2018. godine kvalitetu smo podigli na još višu razinu s novim pečatom kvalitete “Eurofins Indoor Air Comfort Gold Label“. Ova oznaka jamči vama, našim kupcima, da će naši proizvodi i dalje zadržati visoke standarde s obzirom na emisiju spojeva, kvalitetu i prirodnost.


Eurofins Indoor Air Comfort Gold Rubio Monocoat je prvi brand u industriji obrade drva koji posjeduje Eurofins Indoor Air Comfort Gold ceritifikat. Navedena oznaka simbolizira da je glavni fokus Rubio Monocoata doprinos kvaliteti i zdravoj unutarnjoj klimi. Ovaj je certifikat najvažniji u Europi što se tiče specifičnih emisija plinova.

Jamstvo izvan proizvoda Certifikat Eurofins Indoor Air Comfort Gold ne znači samo da je proizvod testiran na tisuće kemijskih elemenata i spojeva. Također uključuje i interni program kontrole kvalitete za postupke kako bi se osiguralo da svi proizvodi imaju niske emisije štetnih plinova. Kontrola kvalitete uključuje reviziju na licu mjesta, ponovna ispitivanja i certificiranje te tako rezultira visokim stupnjem pouzdanosti odnosno primjenjuje se izjava: „vrlo niske emisije hlapljivih organskih spojeva“. Ovim certifikatom želimo i dalje jamčiti našim kupcima da su naši proizvodi u smislu emisije štetnih plinova siguran izbor današnjice, ali i za budućnost.

Sve dodatne informacije rado ćemo Vam dati u prodajnom salonu, Osječka 39, Rijeka

Također nam možete poslati upit preko linka u nastavku: pošalji upit ili posjetite naš web dućan Rubioshop