Interijer Priprema

 

Svaka površina je dobra koliko i priprema površine! Navedeni RMC proizvodi pomažu Vam postići savršen rezultat:


RMC Woodfiller Quick

Rubio Monocoat Woodfiller Quick je neelastičan jednokomponentni kit u prahu otporan na stezanje. Ovaj proizvod zajamčeno brzo stvrdnjava i koristi se za unutarnju stolariju. Rubio Monocoat Woodfiller Quick je također ekološki prihvatljiv. Također posjeduje vrlo dobra svojstva za brušenje te je odličan za sve boje iz linije Rubio Monocoat.


RMC Cleaner


RMC Cleaner uklanja svu mikro prašinu s drva te tako osiguravate najbolju moguću apsorpciju ulja u drvo. Navedeni proizvod također ne podiže vlakna! RMC Cleaner je pogodan i za čišćenje već korištenih alata.


RMC Tannin Primer


RMC Tannin Primer je preventivno temeljno sredstvo za neobrađeno drvo koje sadrži tanin – vani i unutra. Mrlje tanina na površini mogu se usporiti i spriječiti RMC Tannin Primerom. Ovaj je proizvod prikladan za parket, namještaj, stolove i stolariju u kombinaciji s RMC prirodnim uljem.


RMC WoodPrep


RMC WoodPrep uklanja prašinu od brušenja, minimalizira pogreške tijekom brušenja, poboljšava intenzitet boje obojenih prirodnih ulja kroz bolju apsorpciju pigmenta (učinak nanošenja vode na površinu i otvaranja pora) te smanjuje povezivanje ulja i tanina. Također poboljšava apsorpciju na egzotična drva (Tikovina, Ipe…)

 

 

Također nam možete poslati i upit preko linka u nastavku: pošalji upit