Rustikalni namještaj

1-rustikalni-namjestaj-naslov-www

 

U svojoj širokoj paleti proizvoda nudimo ručno izrađen rustikalni namještaj od stare hrastovine. Namještaj se izrađuje po mjeri odnosno vašim zahtjevima. Namještaj je rađen na održiv ekološki način od stare hrastove građe rušenjem starih sjenica i kuća te naknadnim pljeskarenjem. Zaštićen je uljima ili sredstvima na vodenoj bazi . Na taj način se čuva okoliš u najvećoj mogućoj mjeri.Izvorni rustikalni hrastov namještaj našao je svoju primjenu u raznovrsnim prostorima te se savršeno uklapa kako u konobe i prostore rustikalnog stila tako i u moderno opremljene interijere, a odlikuje se visokom kakvoćom i dugotrajnošću.

 

Rustikalni namještaj u našoj ponudi uključuje brojne proizvode za interijere i eksterijere.

Bitno je istaknuti da je svaki proizvod unikatan i različit od prethodnog jer se radi o namještaju odnosno proizvodima izrađenim po mjeri. Svaki prostor odiše svojom osobnošću, a unikatnost svakog pojedinačno izrađenog proizvoda još više doprinosi njegovoj jedinstvenosti.

 

Samo neki od široke palete proizvoda su: prozori, vrata, stolovi, stolice, klupe, drvene škrinje i sanduci, stepeništa, kreveti, trosjedi, dvosjedi, ormari i vitrine, kuhinje po mjeri, namještaj te oprema za vinoteke
U ponudi su također drvene kuće, sjenice, vrtne garniture te razne klupe, stolovi i stolice za eksterijere.
Nudimo i mogućnost kompletnog opremanja konobi i restorana kako vanjskih prostora tako i interijera.

 

Neke od proizvoda možete vidjeti izložene u našem salonu, Osječka 39, Rijeka

 

Također nam možete poslati upit preko linka u nastavku: pošalji upit