O nama

Driada  je prisutna na hrvatskom tržištu u objektnim poslovima kao jedna od vodećih subjekata koji se bavi  gotovim rješenjima za uređenje interijera i eksterijera.

Osnovne djelatnosti su zastupstvo i prodaja širokog asortimana parketa i laminata, dekinga, dekorativnog kamena te rustikalnog namještaja.

 

Kao profesionalci odlučili smo se za sve vrste parketa od masivnih do višeslojnih te raznih površinskih obrada. Nudimo sve domaće drvne vrste te široku paletu zanimljivijih egzotičnih parketa južnoameričkih, afričkih i azijskih vrsta drveta. Osim podova za interijere u ponudi je i više vrsta drvenih podnih obloga za eksterijere (deckinga) kao i laminatni podovi svih klasa otpornosti s naglaskom na klasi i AC5 njemačkog proizvođača Kronotex.

 

Nudimo i širok program hrastovog masivnog rustikalnog namještaja za unutarnje i vanjske prostore izrađenog po mjeri odnosno vašim zamislima.

 

U svojoj ponudi imamo i raznoliku ponudu dekorativnog kamena kako za unutarnje prostore tako i fasade te razne druge vanjske prostore.

 

Radno vrijeme: PON – PET 08:00 – 16:00, 1. i 3 SUBOTA u mjesecu 08:00 – 13:00

UKOLIKO NE MOŽETE STIĆI U RADNO VRIJEME, RADO ĆEMO ZA VAS DOGOVORITI I NEKI POPODNEVNI TERMIN KOJI BI VAMA VIŠE ODGOVARAO.

Kontakt: driada@driada.hr , tel/fax 051/256-841, mob1 099/620-6268, mob 091/763-2335

 

Prodajni centar u Rijeci, Osječka 39 (kod stanice za tehnički pregleda vozila na Škurinjama) lokacija: