JESENSKO SNIŽENJE PARKETA I SEOSKIH PODOVA

parket-hrast1

 

Od 15.10 u našem izložbeno – prodajnom salonu na Škurinjama počinje jesensko sniženje gotovih troslojnih parketa i seoskih podova nijansiranih u boji po izboru. Sve navedene varijante su gotovi parketi koji su spremni za postavu u Vaš prostor bez ikakvih tretiranja prije upotrebe. Radi se o lakiranim i uljenim varijantama.

 

Snižen gotovi troslojni parket je hrastov, tvornički već 6 puta površinski obrađen UV lakom.  On je šareniji te ima razigranu i zanimljivu strukturu. Ovaj parket je ima debeli gornji sloj koji podnosi višekratna brušenja odnosno obnavljanja te je također certificiran i za podna grijanja što dodatno govori u prilog njegovoj stabilnosti.

 

Kada govorimo o sniženom seoskom podu, riječ je također o gotovom troslojnom parketu – hrastovom podu toniranom u široku lepezu nijansi. Neke su varijante u čistoj klasi dakle bez čvorova i te varijante su tvornički UV lakirane. Preostale varijante sniženih parketa su u varijanti s čvorovima i ti parketi su uljeni. Neki seoski podovi u klasi s čvorom su uljeni, četkani, te dodatno ručno obrađeni tzv.”handscraped”. Takvi drveni podovi će dom nedvojbeno unijeti dašak prošlosti i starine.

Neke izvedbe imaju V fazu sa sve 4 strane a neki s dvije bočne strane. Tako podnice i njihova zavidna dimenzija još više dolaze do izražaja.

Sve navedene varijante su gotovi podovi vrhunske kvalitete a pogodni su i za podna grijanja.

 

Ovi parketi i seljački podovi, ali i široka lepeza drugih parketa izloženi su na većoj površini u našem izložbenom salonu, a prodajno osoblje će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja.