Sredstva za čišćenje i održavanje parketa

U ponudi također imamo premaze i razna sredstva za čišćenje i održavanje uljenih i lakiranih parketa.  Za održavanje uljenih parketa imamo proizvode renomiranog belgijskog proizvođača Rubio Monocaoat i talijanskog proizvođača Mapei.

 

Redovito na zalihi imamo:

Rubio Monocoat Soap – za redovno održavanje drvenih uljenih površina. Dobro uklanja svu nečistoću s parketa bez da ostavlja mrlje. Podovima daje matirani, prirodni izgled drveta. Proizvod je jako koncentriran te se razređuje s vodom.

 

Rubio Monocoat Soap Satin – za redovito održavanje uljenih podova, sličan je proizvodu Rubio Monocoat Soap uz razliku da uljenim parketima ipak daje ponešto satiniranog sjaja.

 

Rubio Monocoat Universal Maintanence Oil – ulje za održavanje i osvježavanje uljenih parketa i seljačkih podova. Učestalost održavanja parketa ovim sredstvom ovisi o tome koja je frekvencija u Vašem prostoru.  Poželjno je primijeniti ovo sredstvo kada primijetite da boja na Vašem parketu blijedi –  tada je vrijeme za ovo sredstvo.

 

Mapei Ultracoat Clean Polish – sredstvo za održavanje i čišćenje lakiranih parketa. Namijenjeno je kako za komercijalne, tako i za poslovne prostore. Ovisno o frekvenciji proizvod se nanosi sa ili bez razređivanja s vodom.