Mapei proizvodi za parkete

U svom asortimanu nudimo i sav popratni materijal potreban za postavu parketa kao što su, lakovi za parket, ljepila za parkete i laminat, ljepila za sokle i profile, temeljne premaze, sredstva za učvršćenje, protuvlažne membrane, brtvila i proizvodi za čišćenje, veziva za estrihe, mase za zaglađivanje te razni dodaci.

 

Pri izboru dobavljača odlučili smo se za renomiranog proizvođača Mapei.

 

Mapei je osnovan u Milanu davne 1937. godine te danas predstavlja najvećeg svjetskog proizvođača ljepila za graditeljstvo i jedan od najvećih svjetskih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu općenito.

 

Mapei kvaliteta potvrđena je u više navrata tako je 1995. godine Mapei kvaliteta potvrđena normom ISO 9001:1994 ; 2001. g. obnovili su to priznanje te dobili certifikat ISO 9001:2000. Mapei sistem upravljanja okolišem također je potvrđen 1998. g. normom ISO 14001 za proizvodni pogon u Robbiano di Mediglia. Nešto kasnije isti proizvodni pogon dobio je i EMAS registraciju za usklađenost s pravilnikom CEE br. 1836/93. Još mnogi brojni certifikati svjedoče u prilog kvaliteti Mapei proizvoda, njihovoj brizi  za okoliš, zaštitu zdravlja te sigurnost na radu.

 

Mapei proizvodi u našem asortimanu:

 

Ultrabond P – 913 2K

Dvokomponentno epoksi-poliuretansko ljepilo za drvene podne obloge; u svijetloj i tamnoj boji

 

Ultrabond P 990 1K

Jednokomponentno, već pripremljeno poliuretansko elastično ljepilo za lijepljenje svih vrste drvenih podnih obloga na Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto, cementne estrisihe, mramor, teraco pločice itd., pogodan i za podove s podnim grijanjem; u svijetloj i tamnoj boji.

 

Eco Prim PU 1K

Jednokomponentni, poliuretanski temeljni premaz bez otapala, vrlo niske emisije hlapljivih organskih spojeve, za konsolidaciju i hidroizolaciju cementnih estriha.

 

Ultracoat Binder

Lak na vodenoj osnovi za izradu kita, zatvara sve vrste nepravilnosti i pukotina u drvetu, pogodan za ekstremno opterećene površine, odlične prionjivosti i jednostavnog brušenja.

 

Ultracoat Premium Base

Dvokomponentni temeljni premaz bez NMP-a na vodenoj bazi, s vrlo niskom emisijom hlapljivih organskih spojeva (VOC) i visokom pokrivnom moći; za pripremu klasičnog parketa i drvenih podova koji se obnavljaju i lakiraju vodenim lakovima.

 

Ultracoat Easy Plus

Jednokomponentni poliuretanski lak na vodenoj osnovi s izuzetno niskom emisijom hlapljivih organskih spojeva (VOC), pogodan za prostore s učestalim prometom; 60 glossa.

 

Ultracoat High Traffic 60

Dvokomponentni poliuretanski lak na vodenoj osnovi s izuzetno niskom emisijom hlapljivih organskih spojeva (VOC), primjeren za ekstremno opterećene površine; 60 % glossa.

 

Ultracoat Oil

Prirodno-sušeće ulje na bazi uljnih smola za zaštitu drvenih podova.

 

Ultracoat Oil Care

Prirodno-sušeći završni premaz na bazi uljnih smola u vodenoj disperziji za drvene podove zaštićene uljem.

 

Ultracoat Clean Polish

Specijalni proizvod za održavanje i zaštitu lakiranih drvenih podova.

 

Ultrabond Super Grip

Bijelo montažno, višenamjensko akrilno ljepilo u vodenoj disperziji

s velikom početnom snagom lijepljenja i bez vertikalnog klizanja.

 

Galerija Mapei proizvoda za parkete: