Gotovi parketi

gotovi parketi

Gotovi višeslojni parketi su podna obloga koja je tvornički završno obrađena (lakirana ili uljena) te stoga spremna za upotrebu odmah nakon postave bez ikakvog dodatnog tretiranja. Trenutno je to zbog svjojih tehničkih karakteristika najtraženija vrsta parketa. Baš radi svoje višeslojnosti ova vrsta parketa mnogo manje reagira na vlagu u podlozi i u zraku te je stoga i mnogo postojanija, i upravo to je njihova velika prednost u odnosu na klasične masivne parkete.

 

Gotovi parketi već su tvornički više puta lakirani ili uljeni te su odmah spremni za upotrebu. Za razliku od klasičnog parketa koji se koji se tradicionalno brusi, kita, stavlja temelj te potom lakira, postava gotovog parketa je mnogo čišća i višestruko brža. Također, kada se lak ili ulje tvornički nanosi mnogo teže se dešavaju greške ili tzv piknjice koje se kasnije teško uklanjaju.

 

Gotove parkete nudimo u širokoj paleti površinskih obrada kao što su uljeni, lakirani, četkani parketi…Imamo veliki izbor nijansi od ultrapopularnih bijeljenih parketa preko niza pastelnih bež nijansi pa sve do atraktivnih tamnih gotovih parketa.

 

Sve varijante gotovih troslojnih parketa dostupne su u raznim dimenzijama pa se tako svaka nijansa može dobiti u tri varijante dimenzija: 1) manjim lamelicama 2) popularnom gotovom seljačkom podu 3) kao novost sve varijante gotovih troslojnih parketa nudimo i u velikim lamelama XL – varijanti. Sve češće se u cijeli stan postavlja parket te dizajneri predlažu rješenje – sobe manje dimenzije parketa, a dnevni boravci u komplementarnoj nijansi ali u velikim dimenzijama gotovog parketa.

 

Sve varijante gotovih parketa  i to na većim površinama izložene su u našem izložbenom salonu, Osječka 39 u Rijeci gdje ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti dodatne informacije.

 

Više o parketima možete pročitati preko linka o nastavku: parketi